Menu

Over ons

Jeroen Bekkers &
Gaston van Thillo

Brochure downloaden

Brochure

brochure-containerwoning

Ons team

Jeroen_Bekkers

Jeroen Bekkers

Directie

Gaston_van_Thillo

Gaston van Thillo

Bedrijfsleider

Merel Bekkers

Commercieel Medewerkster

Oprichters van Cube2Live

Jeroen Bekkers & Gaston van Thillo

Jeroen en Gaston, jullie zijn de bedenkers van Cube2Live. Maar van oorsprong hebben jullie beiden een andere achtergrond. Vertel daar eens wat over.

Jeroen: Dertig jaar lang heb ik in de wereld van metaal gewerkt, in een andere hoedanigheid. Ik was namelijk actief op het gebied van hekwerken en designproducten. Op een gegeven moment besloot ik het roer om te gooien en heb ik het metaalbewerkingsbedrijf Moergestel BV overgenomen. Daar ontmoette ik Gaston, een vakman die ook innovatief en vernieuwend denkt. Dat was direct een goede match.

Gaston: Van origine ben ik gereedschapsmaker, ik maakte stempels en spuitmatrijzen. Dat is heel nauwkeurig en interessant werk, maar het is wel veel van hetzelfde. Na een aantal jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ging ik de constructiewereld in bij Moergestel BV. Daar ben ik elke dag met veel verschillende dingen bezig. We maakten bijvoorbeeld al vele jaren containers voor de industrie, vanuit daar ontstond het idee voor kubuswoningen.

Sluiten

Interview

 • 1

  Hoe hebben jullie dit idee samen verder uitgewerkt?

  Jeroen: Het was een langgekoesterde droom van Gaston om wooncontainers te bouwen. Ik was daar gelijk voor te porren, het gaf ons allebei nieuwe energie. Een kubuswoning heeft zoveel voordelen: het speelt in op de behoefte aan modulair bouwen, is duurzaam, ontlastend als het gaat om stikstof, cradle-to-cradle en maakt gebruik van slimme energie. Bovendien zoeken we de samenwerking op met lokale partners.

  Gaston: We wisten direct dat dit idee veel potentie had en begin 2020 is Cube2Live opgericht. We werken samen met het Duitse Containerwerk, voor wie we de kubuswoningen gaan verkopen. Maar we kunnen ze met Moergestel BV ook zelf bouwen.

 • 2

  Voor wie is zo’n kubuswoning interessant?

  Jeroen: Voor heel veel partijen. We kunnen een kant-en-klaar concept bieden voor bijvoorbeeld studentenhuisvesting, arbeidsmigranten, hotels en recreatieondernemingen, sociale woningbouw en de zorgsector. Ook particulieren kunnen we helpen, bijvoorbeeld als zij een kantoorunit in de achtertuin willen zetten.

  Gaston: De kubuswoning kan helemaal op maat gemaakt worden: van heel basic tot echt luxe, met designs die tot de verbeelding spreken. Daarmee spreken we ook particulieren in een hoger segment aan.

 • 3

  Hoe zien jullie de toekomst van deze nieuwe manier van wonen?

  Jeroen: De komende jaren gaan we steeds meer van dit soort woningen zien. Ik verwacht dat het een vast onderdeel wordt van de traditionele woningbouw. Daar zijn wij in ieder geval op voorbereid, we hebben zelfs geïnvesteerd in een tweede locatie om kubuswoningen te kunnen bouwen. Dat doen we samen met lokale bedrijven in de buurt

 • 4

  Waarom moet een potentiële klant juist voor Cube2Live kiezen?

  Gaston: Onze partner Containerwerk heeft een unieke manier van isoleren uitgevonden, echt de Rolls Royce op isolatiegebied. Je bent verzekerd van de beste kwaliteit voor de lange termijn. Bovendien hebben wij als Cube2Live een groot netwerk en veel ervaring. We vullen elkaar goed aan en zijn gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven. Daar hebben onze klanten profijt van. Dus schuif maar aan met een blanco bladzijde en wij vullen de wensen in!

Ontdek alle mogelijkheden

Naar de reis mag hier niet stoppen. Vrachtruimte kan worden veranderd in waardevolle en duurzame leefruimte.

Maak een afspraak

Brochure download

brochure-containerwoning

Stel een vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.