Menu

Investeerders

Investeer in multi-inzetbare waardevaste zeecontainers

Brochure downloaden

Volop ontwerpopties

Investeer in multi-inzetbare waardevaste zeecontainers

Appartementen, sociale huurwoningen, hotels en thuiskantoren: zeecontainers zijn geschikt voor uiteenlopende bestemming. En die bestemmingen zijn inwisselbaar, doordat ze eenvoudig te renoveren zijn en hun waarde behouden. Een mooie investering.

Sluiten
Before
After

De vraag naar woningen is groot, thuiskantoren zijn onmisbaar geworden en studentenhuisvesting is al jaren problematisch. Een aantal voorbeelden waar zeecontainers uitkomst bieden. Doordat ze snel geplaatst en verplaatst kunnen worden, zijn ze ideaal voor permanente én tijdelijke plaatsing, conform bouwvergunning.

Modulair en stapelbaar

Containermodules kunnen prefab worden opgeleverd, zijn geschikt om modulair te bouwen en zijn stapelbaar. Dit maakt ze ideaal om seriematig te werken en in korte tijd veel containers te plaatsen, óók in de hoogte. Een ander voordeel van stapelen: wil je later toch afschalen? Dan kun je de containers eenvoudig opslaan.

  • Tijdelijk én permanent, conform bouwbesluit
  • Met de uitstraling van een traditionele woning

Aanpasbaar interieur en exterieur

Een containermodule kán eruit zien als een karakteristieke container. Maar het interieur en exterieur zijn volledig af te stemmen op de bestemming. De basis is een zeecontainer, maar die basis hoeft niet zichtbaar te zijn. Verandert de bestemming van de container? Dan kan de lay-out en het uiterlijk eenvoudig aangepast worden.

  • Snelle oplevering én afschaling
  • Prefab, modulair en stapelbaar

Duurzaam materiaal

Een containerunit is gemaakt van een bestaande zeecontainer, gerecycled materiaal dus. Een mooie manier om in te zetten op duurzaamheid. Daarnaast zijn er opties om de ruimte verder te verduurzamen, bijvoorbeeld in de keuze voor isolatie.

  • Met schroeffundering, dus geen graafwerk en beton nodig

Waardevast

Anders dan traditionele bouw is een container waardevast. Daarnaast is een container eenvoudig te renoveren en ligt de bestemming ervan niet vast: een container is multi-inzetbaar. Daardoor is een container een mooi investering.

  • Gecertificeerde wand- en dakisolatie

Beter voor het milieu

  • Duurzaam: circulair, cradle to cradle, minder stikstof
  • Met waterbuffering van hemelwater naar drinkwater
  • Ecologische dak- en tuinaanleg

Brochure download

brochure-containerwoning

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.