Menu

Sociale
woningbouw

Snel seriematig woningen realiseren

Brochure downloaden

Sociale huurwoningen

Snel seriematig woningen realiseren

Er is grote vraag naar sociale huurwoningen, maar een gebrek aan kundig bouwpersoneel en volop restricties door (milieu)wetgeving. Daardoor komen projecten niet van de grond. Flexibele containerwoningen zijn een manier om deze uitdagingen het hoofd te bieden. En op korte termijn seriematig te bouwen, ook bij een tijdelijke bouwvergunning.

Sluiten
Before
After

Wonen in een sociale huurwoning met als basis een container is niet anders dan wonen in een traditionele woning. Want een containerwoning heeft volop mogelijkheden in interieur en exterieur, net als een gewone woning.

Snelle, grootschalige realisatie

Containerwoningen kunnen prefab worden opgeleverd en zijn geschikt om modulair te bouwen. Dit maakt het ideaal om seriematig te werken. En in korte tijd een groot aantal sociale huurwoningen te realiseren. Ook kan snel afgeschaald worden, bijvoorbeeld bij een tijdelijke bouwvergunning.

  • Tijdelijk én permanent, conform bouwbesluit
  • Met de uitstraling van een traditionele woning

Recyclebaar voor andere bestemmingen

Containerwoningen kunnen na afschaling ook voor andere doeleinden ingezet worden. Bijvoorbeeld voor noodopvang, de zorg of voor recreatie.

  • Snelle oplevering én afschaling
  • Prefab, modulair en stapelbaar

Stapelbaar

Containerwoningen zijn stapelbaar. Dit is een voordeel in de realisatie van veel woonruimte op een beperkte oppervlakte. En zorgt ervoor dat bij afschaling de opslag ervan weinig ruimte inneemt.

  • Eenvoudig te renoveren
  • Met schroeffundering, dus geen graafwerk en beton nodig

Onderhoudsarm en eenvoudig te renoveren

Een ander voordeel van containerwoningen is dat ze weinig onderhoud nodig hebben en eenvoudig te renoveren zijn. En daardoor bij uitstek geschikt zijn voor snel wisselende bewoning.

  • Gecertificeerde wand- en dakisolatie

Meer informatie?

Neem contact op met Cube 2 Live, via 013 54 23 712. We vertellen je graag meer over de voordelen van studentenhuisvesting in containerwoningen en over de uiteenlopende mogelijkheden die een containerwoning biedt.

Maak een afspraak

Brochure download

brochure-containerwoning

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.