Menu

Thuis-
werkplek

Snel een tijdelijk kantoor aan huis

Brochure downloaden

Werk-privébalans

Snel een tijdelijk kantoor aan huis

Thuiswerken is lastig als je geen kantoorruimte in huis hebt. Werken aan de keukentafel is slecht voor de werk-privébalans, zorgt voor afleiding en geeft ruis op de lijn tijdens online meetings. Een containerkantoor is een flexibele oplossing. Hij is snel geplaatst, en ook vlot weggehaald.

Sluiten
Before
After

Werken jouw medewerkers nu veel thuis aan de spreekwoordelijke keukentafel en blijven zij dit naar verwachting in de toekomst vaker doen? Of merk je zélf dat je een kantoorruimte mist? Overweeg dan eens een kantoorcontainer in de tuin. Een container is duurzaam, snel geplaatst (en verwijderd) en van alle gemakken voorzien

before-containerwoning

Duurzame aanpak

Een kantoorcontainer versterkt de duurzaamheidvoordelen die thuiswerken al heeft: er is minder woon-werkverkeer en dus minder uitstoot. Daarnaast is het efficiënt: medewerkers zijn minder tijd kwijt aan reistijd en hebben minder reiskosten. Een kantoorcontainer is daarop een mooie aanvulling. Want het is gerecycled materiaal en heeft volop opties voor verduurzaming, bijvoorbeeld in de isolatie. Een kantoorcontainer past dus goed in het MVO-beleid.

  • Snelle oplevering én afschaling
  • Prefab, modulair en stapelbaar

Eenvoudig verplaatsen

Een containerwoning is eenvoudig te plaatsen doordat een fundering in de meeste gevallen niet nodig is. Daardoor is een kantoorcontainer ook eenvoudig weer te verplaatsen. En doordat de containers stapelbaar zijn, neemt de opslag weinig ruimte in beslag.

  • Waardevast
  • Met schroeffundering, dus geen graafwerk en beton nodig

Restwaarde, nieuwe bestemming

Een container is waardevast. Daardoor is het mogelijk om op termijn een andere bestemming voor de containers te kiezen. Denk aan recreatiewoningen, zorgunits of opvanglocaties. Daarmee zijn containers een mooie investering.

  • Gecertificeerde wand- en dakisolatie

Beter voor het milieu

  • Duurzaam: circulair, cradle to cradle, minder stikstof
  • Met waterbuffering van hemelwater naar drinkwater
  • Ecologische dak- en tuinaanleg

Meer informatie?

Neem contact op met Cube 2 Live, via 013 54 23 712.
We vertellen je graag meer over de voordelen van studentenhuisvesting in containerwoningen en over de uiteenlopende mogelijkheden die een containerwoning biedt.

Brochure download

brochure-containerwoning

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.