Menu

Appartementen

Betaalbare appartementen, snel gerealiseerd

Brochure downloaden

Woningproblematiek

Betaalbare appartementen, snel gerealiseerd

De huizenmarkt staat op scherp. Er is veel vraag naar betaalbare appartementen. Tegelijkertijd is er een gebrek aan kundig bouwpersoneel en zijn er volop restricties door (milieu)wetgeving. Daardoor komen projecten niet van de grond. Flexibele containerappartementen zijn een manier om deze uitdagingen het hoofd te bieden. En op korte termijn seriematig te bouwen, ook bij een tijdelijke bouwvergunning.

Sluiten
Before
After

Wonen in een containerappartement is niet anders dan wonen in een traditionele woning. Want een containerwoning heeft volop mogelijkheden in interieur en exterieur, net als een gewone woning. Van eenvoudig tot zeer luxe, en qua segment van betaalbaar tot het hogere segment.

Snel meer appartementen

Containerappartementen kunnen prefab worden opgeleverd en zijn geschikt om modulair te bouwen. Dit maakt het ideaal om seriematig te werken. En in korte tijd een groot aantal appartementen te realiseren. Ook kan snel afgeschaald worden, bijvoorbeeld bij een tijdelijke bouwvergunning. Seriematig betekent niet: inwisselbaar. Er zijn volop mogelijkheden om een eigen signatuur te geven aan een containerappartement.

  • Tijdelijk én permanent, conform bouwbesluit
  • Met de uitstraling van een traditionele woning

Gerecycled materiaal

We zetten bestaande containers in, om op die manier materiaal te recyclen. En dit proces kan ook doorgang vinden als containerappartementen afgeschaald worden. De containers kunnen dan bijvoorbeeld ingezet worden voor noodopvang, de zorg of voor recreatie.

  • Snelle oplevering én afschaling
  • Prefab, modulair en stapelbaar
after-containerwoning

Stapelbaar

Containerappartementen zijn stapelbaar. Zo is het mogelijk is om veel woonruimte te realiseren op een beperkte oppervlakte. Ook zijn ze hierdoor eenvoudig op te slaan bij afschaling.

  • Met schroeffundering, dus geen graafwerk en beton nodig

Duurzaam bouwen

Circulair wonen, energiezuinig óf zelf energieneutraal. Ook dat zijn de mogelijkheden van containerbouw. Daarnaast zijn er volop kansen voor ecologische dakaanleg en een waterbuffer.

  • Gecertificeerde wand- en dakisolatie

Beter voor het milieu

  • Duurzaam: circulair, cradle to cradle, minder stikstof
  • Met waterbuffering van hemelwater naar drinkwater
  • Ecologische dak- en tuinaanleg

Meer informatie?

Neem contact op met Cube 2 Live, via 013 54 23 712.
We vertellen je graag meer over de voordelen van studentenhuisvesting in containerwoningen en over de uiteenlopende mogelijkheden die een containerwoning biedt.

Brochure download

brochure-containerwoning

Stel een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.